esmaspäev, 17. veebruar 2014

Pehme kamavaht

Üks kiire ja lihtne magustoit. Maitseb ilmselt kõigile kamasõpradele :)


Kama-magustoiduks vajad

200 ml rõõska koort (35%)
75 g toorjuustu
4 spl kamajahu
1 tl vanillisuhkurt
maitse järgi suhkurt
1 tl värskelt pressitud laimimala

serveerida endale meelepäraselt - moos, marjad.

Vahusta koor suhkruga kuni tekivad pehmed tipud. Sega lusikaga toasoe toorjuust vahule ning lisa vahukoorele, sega. Kui vahukoor ja toorjuust segatud, lisa juurde ka kamajahu ning viimasena laimimahl. Sega veelkord segu läbi ning tõsta pokaalidesse. Serveeri moosi või marjadega, mina kasutasin hapukat ploomimoosi ja maitses väga hää :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...