teisipäev, 4. veebruar 2014

Mandlimekine täistera kaerajahupuder kakaoga

Küll sai nüüd pikk nimetus sellele pudrule, aga ei osanud ka kuidagi lühemalt kirjutada. Ei taha ju üht maitset teisest kõrvale jätta :) Igatahes on tegemist ülimaitsva hommikusöögiga. Minu maitsele vastav puder.






































Üks kausitäis

35 g täistera kaerajahu
5 g kaerakliisid
200 ml mandlipiima
150 ml vett (kui soovid paksemat putru, lisa vett vähem)
1 tl kakaopulbrit (mõrudat)
1 tl kookosrasva
serveerimiseks moosi

Aseta mandlipiim koos veega tulele. Sega omavahel kaerajahu, kliid ja kakaopulber. Kui mandlipiim veega on keema läinud lisa jahusegu ettevaatlikult pidevalt vispeldades. Kuumuta tasasel tulel mõned minutid. Sega juurde kookosrasv. Võta pott tulelt ning lase mõned minutid kaane all haududa. Serveeri natukese moosiga. Minule meeldib väga viigimarja- või murakamoosiga putru nautida.

2 kommentaari:

  1. Tänud hea retsepti eest, ma mõtlesingi mida kogemata ostetud jahuga peale hakata.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Pole tänu väärt, suur rõõm kui keegi leiab endale siit miskit meelepärast :)

      Kustuta



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...