Üks minu lemmikumaid pühapäeva hommikusööke on need pehmed, mõnusad banaanipannkoogid. Pilt pole just kõige parem, oli ju suur isu kohe sööma hakata, kuid ilmselt pole sellest hullu.
Kahele
1 suurem banaan
2 muna
4 tl tatrajahu
natuke vett
küpsetamiseks kookosrasva
Serveerimiseks meelepäraseid marju, kookoshelbeid, mett
Klopi munad tatrajahuga lahti, lisa soovi korral natukene vett ja jäta taigen kuskil 10-15 min seisma. Samal ajal purusta banaan kahvliga. Lisa purustatud banaan muna-tatrajahusegule ja sega ühtlaseks massiks. Kuumuta pann ning lisa kookosrasv ja küpseta väikeseid pannkooke mõlemalt poolt.
Serveeri vastavalt maitsele kas marjade, kookoshelveste, meega või kõigega koos.
Seekord sai pannkoogid söödud vaarikatega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar