pühapäev, 29. september 2013

Tom Kha supp kanaga

Üks äärmiselt lihtne retsept, toit saab valmis nagu võluväel. Retsept pärineb Santa Maria Tom Kha supisegu pakendilt. Supi valmistamine käib kiirelt, kuid maitse on siiski väga hea. Sellest kogusest jätkub kolmele-neljale inimesele. Meie elukaaslasega saime mõlemad kahel korral kõhu täis.
Selle retsepti puhul on tegelikult hea veel see, et võid lisada sinna täpselt neid asju, mida ise soovid. Näiteks kala, paprika, oad jne.

 


Supi jaoks vajad

1 pk Santa Marika Tom Kha supisegu
400 ml kookospiima
4 dl vett
350 g tükeldatud kanafileed
5 väikest kirsstomatit
120 g šampinjone 

Pane potti kookospiim, vesi ja maitseainesegu, sega ning kuumuta. Prae kuubikuteks lõigatud kanafilee ning lisa supile koos tükeldatud seentega. Keeda tasasel tulel 3 minutit. Lisa tükeldatud tomat ning kuumuta keemiseni. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...