reede, 20. september 2013

Porgandi-banaaniküpsised

Pehmed, mahedalt maitsvad, tervislikud küpsised. Ideaalsed õhtul tassikese tee kõrvale.
























 















Üks plaaditäis suuremaid küpsiseid

1 banaan
1 muna
100 g peenelt riivitud porgandit
~ 100 g keefirit
90 g täistera kaerahelbeid
tükike ingverit (minul kaalus 3 g)
10 g rosinaid (vastavalt maitsele võid rohkem lisada)
kaneeli maitseks

Püreesta kahvliga banaan. Riivi tükike ingverit peene riiviga. Muna kloppida püreestatud banaaniga lahti. Seejärel lisa porgandid, täisterakaerahelbed, keefir, rosinad, ingver, kaneel, segada.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning tõsta lusikaga ahjuplaadile pätsikesed. Minu omad tulid umb 4-5 cm läbimõõduga. Pealt võid pätsikesed natuke lamedamaks vajutada.
Küpsetada 180kraadises ahjus umb 25-30 min, kuni värvus muutub kollakaspruuniks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...