kolmapäev, 17. veebruar 2016

Mahlane, kiirelt valmiv kotlet, porgandiga


Tegemist on väga lihtsa retseptiga, kuid tulemus on mõnus ja mahlane. Mulle on väga meeltmööda kui toidu valmistamine on kiire ja lihtne, kuid lõpptulemus hea - see retsept täpselt sinna kategooriasse kuulubki. Lisaks jällegi tuleb tõdeda, et tervislik on see niisamuti. Retsepti leidsin siit.



Nelja pontsaka kotleti jaoks

2 suurt porgandit
300 g delikatess kanahakkliha
sool, pipar, pizzamaitseaine

Riivi porgand jämeda riiviga, sega omavahel hakkliha ja porgand, maitsesta, vormi käte vahel kotletid ning prae pannil mõlemalt poolt kuni kotlet läbi küpsenud. Mina praadisin mõlemalt poolt 3-4 minutit. Serveeri kas salati, kartuli kõrvale või tee üks mõnus tervislik burks.


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...