pühapäev, 5. aprill 2015

Kõige krõbedamad vahvlid


Oh kuidas aeg lendab. Viimasest postitusest möödas juba kaks kuud. Nüüd lõpuks sain aja, et köögis toimetada ja küpsetada neid suurepäraseid krõbedaid vahvleid. Tõesti väga head. Ja nii krõbedaid vahvleid ei ole mina varem söönud, ka seistes ei kadunud krõbedus.
Need vahvlid on selle õige veneaegse vahvlirauaga tehtud
Algne vahvliretsept pärit siit.

 

Vahvlite jaoks

200 g võid
3 muna
2 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
1 dl jahu
1 dl täisterajahu
2 dl tärklist
2 dl vett

Sulata või ning jahuta. Sega hulka munad, kõik kuivained ja vesi. Kuumuta vahvliküpsetaja ning küpseta õhukesed krõbedad vahvlid. Kui soovid vahvlid rulli keerata, tee seda kohe, sest lähevad väga kiirelt krõbedaks, mina keerasin rulli need kohe vahvliküpsetaja peal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...