Kuna hiljuti soetasin koju odrajahu, mis oli muffinite tarvis, siis nüüd mõtlesin, et võiks ju putru ka sellest teha. Ja oh seda rõõmu kui avastasin, et minust võib vabalt pudru-inimene saada. See oli tõesti maitsev. Naljakas, kuidas maitse-eelistus muutub, lapsena ei võtnud ma putru suusissegi ja nüüd lausa naudinguga söön. Tõesti hea kõhutäis hommikuks.

600 ml vett
70 g odrajahu
2 tl nisukliisid
100 g õuna
2 tl nisukliisid
100 g õuna
1 suurem banaan
peotäis üleöö leotatud rosinaid
peotäis üleöö leotatud rosinaid
näpuotsatäis soola
kaneeli maitsestamiseks
Riivi õun ja püreesta kergelt kahvliga banaan. Lase vesi terakese soolaga keema, lisa vaikselt nisukliidega segatud odrajahu, ise samal ajal vispeldades. Keera tuli vaiksemaks ning kuumuta pidevalt segades mõned minutid. Lisa hulka riivitud õun ja banaan, maitsesta kaneeliga ning kuumuta veel paar minutit. Seejärel keera tuli maha, lisa hulka üleöö leotatud rosinad (eelnevalt loputa rosinad puhta veel all) ja lase mõned minutid pudrul kaane all haududa. Soovi korral võid peale raputada seemned, marju.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar