neljapäev, 28. aprill 2016

Seljanka (vegan)


Mulle see supp meeldib, meespere ütles, et midagi jäi puudu, see oli liha. Minu jaoks aga mõnus, kerge ja nimetaksin siiski seljankaks. Retsept siit. Koguseid muutsin.


5 suurt kartulit (keedetud)
1 purk rohelisi oliive
4 sibulat 
3 küüslauguküünt
1.5 karpi hakitud šampinjone
3 suuremat marineeritud kurki
200g tomatipastat
2 sidruniviilu
3 loorberilehte
pipart
soola oma maitse järgi
3-4 tl paprikapulbrit
1.6 l keevat vett
praadimiseks õli

Prae poti põhjas, õlis, viilutatud sibulad soolaga, lisa juurde šampinjonid, hakitud küüslauk, pipar, loorberilehed ning paprikapulber. Prae mõned minutid ja lisa keev vesi. Keeda 10 minutit. Lisa hakitud kurk, tomatipasta, sidruniviilud, oliivid, sool, keeda 5 minutit, seejärel lisa tükeldatud keedetud kartulid, keeda paar minutit ning tõsta tulelt ja jäta kaane alla veidiks jahtuma. Vajadusel maitsesta veel.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...