teisipäev, 27. oktoober 2015

Nii hea mahlane juustupirukas

See imehea juustufännile sobilik juustukook. Söö nii soojalt kui külmalt. Kasutasin ruudukujulist vormi, aga usun. et see kogus sobib nt 26cm läbimõõduga vormile, kiht jääb umb 1 cm paksuselt. Kahjuks ei tea, kus kohast mul see retsept on kirja pandud.

Koogi jaoks

300 g kodujuustu
300 g riivitud juustu (kasutasin tavalist, pigem magedamapoolset juustu)
75 g võid (sulatatult)
4 spl hapukoort
1 dl täisteranisujahu
3 muna
0,5 tl soola

Vahusta munad, lisa kodujuust, 200 g riivitud juustu, hapukoor, või ja viimasena jahu, sool. Vala taigen küpsetuspaberiga vooderdatud vormi ja kõige viimaks raputa peale ülejääud juust. Küpseta 180C juures umb 40 min.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...