Pühapäeval tuleb ikka ette, et tahaks pannkooki süüa, kuid seekord tuli mõte teist-moodi pannkooke teha. Ei pea pliidi ees küpsetama vaid teed taigna valmis, paned ahju ja natukese aja pärast juba söödki pannkooki - ahjupannkooki.
Nisujahu asemel kasutasin odrajahu ja suhkru asemel banaani - ehk tegemist on väga tervisliku valikuga, samuti jääb ära õli, sest ahjus tegemiseks seda vaja ei ole.
Ühele
40 g odrajahu
150 ml piima
1 küps banaan
1 muna
serveerimiseks moosi ja maapähklivõid
Kuumuta ahi 170 kraadini. Purusta banaan kahvli abil püreeks. Klopi jahu, piim, muna ja lisa püreestatud banaan. Vala taigen küpsetuspaberiga vooderdatud vormi (25x25cm). Küpseta umb 20 min ja serveeri näiteks moosi ja maapähklivõiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar