See maitsev, lihtne maapähklivõi. Ei saa üle, ega ümber :)
Hiljuti lisasin siia ka maapähkli-mandlivõi ja eks nende tegemine on põhimõtteliselt täpselt ühesugune, ainuke erinevus on maitses.
Kuid kuna ma lihtsalt nii jumaldan maapähklivõid, nii pannkookidel, pudru peal, smuutit tehes, pasta sees, jogurtis, siis pean ikka lisama uuesti kuivõrd lihtne on seda maitsvat ja tervislikku pähklivõid teha.
Pildi kvaliteet annab küll soovida kui midagi siiski.
Purgitäis
Pildi kvaliteet annab küll soovida kui midagi siiski.
Purgitäis
400 g maapähkleid (kasutasin koorimata)
Kuumuta pann ning pruunista kergelt pähkleid. Seejärel pane pähklid köögikombaini ja lase nii kaua kuni valmib kreem. Kraabi või purki ja ongi valmis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar