Minu kallis elukaaslane üllatas mind töölt koju jõudes sellise maitsva magustoiduga. Pean ütlema, et see oli tõesti üks väga hea magus suutäis. Arvestades, et temal magusasoon on kuhugi kaduma läinud (ilmselt on mind õnnistatud topelt-koguses magusasoonega), tuli tal see väga-väga hästi välja.
Loomulikult pidin ma retsepti küsima ja selle siia üles panema. Pildi pärast vabandan, valgust on praegusel ajal vähe ja minu vana digikas lihtsalt ei kannata korralikke pilte teha :D
150 g piimašokolaadi (siin retseptis pähklitega šokolaad)
150 g küpsiseid (nt Selga)
100 g taluvõid
2 spl mett
8 kompotikirssi
Purusta küpsised sõrmede vahel väiksemateks tükkideks. Sulata šokolaad veevannis. Teises veevannis sulata madalal temperatuuril taluvõi ja mesi. Seejärel sega või-mee segu hulka sulatatud šokolaad ja küpsise tükid. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi (kasuta nt leivavormi). Aseta kompotikirsid ühtlaste vahedega koogile ja vajuta need kergelt segusse. Seejärel jäta vorm külmkappi paariks tunniks tahkuma ja magusasõltase kook ongi valmis :)
Purusta küpsised sõrmede vahel väiksemateks tükkideks. Sulata šokolaad veevannis. Teises veevannis sulata madalal temperatuuril taluvõi ja mesi. Seejärel sega või-mee segu hulka sulatatud šokolaad ja küpsise tükid. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi (kasuta nt leivavormi). Aseta kompotikirsid ühtlaste vahedega koogile ja vajuta need kergelt segusse. Seejärel jäta vorm külmkappi paariks tunniks tahkuma ja magusasõltase kook ongi valmis :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar