Riisinuudlid on ühed sellised tegelased, mis mulle väga meeldivad, võiksin neid koos kastmega niisama mugida, kuid natuke tervislikum ja parem variant on see kana ja juurviljadega ning ka väga hea. Valmib kiirelt, ainuke halvem variant on see, et kasutasin valmiskastet, kuid pole hullu, elab üle :)
Pannitäis rooga
125 g riisinuudleid (keetmata kujul)
200 g kanafileed
1 porgand
1 punane sibul
4 kirsstomatit
peotäis hakitud peterselli
1 pk vokikastet Phad Thai (Santa Maria)
20 ml vett
õli praadimiseks
sool, pipar
Valmista riisinuudlid vastavalt pakil oleval juhendile. Lõika kanafilee kuubikuteks ning prae pannil soola, pipraga. Lisa viilutatud porgand ning hakitud sibul. Prae seni kuni porgand ja sibul on veidi pehmemaks küpsenud. Seejärel vala pannile nuudlid, lisa vokikaste, veidi vett, poolitatud kirsstomatid ning hakitud petersell, kuumuta mõned minutid ning maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar