Need pisikesed tarretise-pitsid on väga vahvad lauale panna. Teha lihtne ja kiire. Aga enne tuleks ikka külalisi hoiatada, et tegemist on siiski alkoholiga.
Umb 35 pitsi
0.5 l viina
3 pk tarretisepulbrit (vastavalt maitsele)
kuuma vett
ühekordeid pitsitopse
Tarretisenapsu tegemine on väga lihtne. Ühe paki kohta käib 4dl vedelikku. Mina tegin kiivi-ja apelsinitarretised vahekorras 150ml viina ja 250ml vett. Jõhvikatarretis on tehtud 200ml viina ja 200ml vett. Kuum vesi segada tarretisepulbriga kuni pulber on lahustunud, viin lisada jääkülmalt ja siis kui vee-tarretisepulbrisegu on jahtunud, sest liiga kuumas vees on oht, et alkohol aurustub. Seejärel ettevaatlikult kallata segu pitsidesse ning külmkappi tarretuma jätta.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar