laupäev, 1. märts 2014

Ülepanni-pannkoogid kakaoga


Päikseliseks hommikuks ühed mõnusad kakaosed ülepanni-pannkoogid. Väga maitsesid hapuka moosi ja maapähklivõiga. Taigen on kaval teha valmis juba eelneval õhtul, nii et hommikul on kõigest küpsetamise vaev :) Tänu taignasse lisatud sulavõile, küpseta pannkooke ilma õlita.


Neljale sööjale

5 muna (väikest)
50 g suhkurt
1 tl vanillisuhkurt 
1 spl magustamata kakaod
170 g jahu
4 dl piima
50 g sulatatud võid
serveerimiseks maapähklivõid ja hapukat moosi

Klopi munad suhkruga lahti. Lisa vanillisuhkur, kakao ning jahu, sega. Seejärel lisa piim ning vispelda taigen ühtlaseks. Kui valmistad taigna eelneval õhtul, siis tõsta taigen külmkappi kuni hommikuni. Enne küpsetamist lisada taignale ettevaatlikult niristades sulatatud või. Küpsetamisel õli pole vaja tänu võile.
Serveeri moosi ja maapähklivõiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...