Olin ammu juba näinud retsepti Namis, kus oli kirjas ''lillkapsariisist''. Mäletan, et mõtlesin, et peaksin ka katsetama, aga sinna ta jäi. Täna meenus uuesti, et selline huvitav variant lillkapsast oli. Niisiis sai õhtuks süüa lillkapsariisi külmsuitsu forellifileega. Tuleb tunnistada, et mulle see väga-väga meeldis. Poleks uskunud, et nii lihtne asi võib nii maitsev olla. Soovitan kindlasti proovida :)
Kahele
1 väike lillkapsas (umb 400 g)
2 küüslauguküünt
sool
paprikamaitseaine
kookosõli praadimiseks
serveerimiseks tilli
Pese lillkapsas ning jäta veidikeseks nõrguma. Seejärel riivi lillkapsas ning haki küüslauk peeneks. Prae kookosõlis lillkapsas küüslauguga pruunikaks, selleks kulub umbes 5 minutit. Maitsesta soola ning paprikamaitseainega. Serveeri värske tilliga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar