kolmapäev, 12. veebruar 2014

Kreemjas nauding - banaanijäätis






































Tegemist on ilmselt kõige lihtsama magustoiduga üldse - selleks on banaanijäätis. Vaja pole muud kui saumiksrit ja banaani. Banaanijäätise tekstuur on tõeliselt kreemjas. Loomulikult võib lisada ka kõike endale meelepärast. Näiteks marju, moosi, pähkleid, samuti võib ka maitset täiendada maapähklivõiga (Peanut Butter), šokolaadise meki saab kui lisada juurde veidike kakaod. 







































Kahele

250 g külmutatud banaanitükke
serveerimiseks kõike meelepärast

Võta külmutatud banaan jääst, lase veidike toatemperatuuril seista ning püreesta kas blenderis või saumiksriga, tõsta pokaalidesse ning naudi.

* Kui banaani külmutada, siis kindlasti enne koorida ning soovitav oleks ka banaan enne külma panekut tükeldada, siis on hiljem veel lihtsam.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...