Mõnikord vajab keha ka natukest liha. Täna õhtuks oli meil veisefilee ahjus küpsetatuna. Tõepoolest - lihtsuses peitub võlu. Maitses väga hästi. Potti panin ka lisaks mõned porgandid ja sibulad. Serveerida võib vastavalt soovile, kas kartuli kõrvale, hautatud juurikatega või lihtsalt koos salatiga. Õhtusöök, mille tegemine on lihtsamast lihtsam. Aega võtab ainult küpsemine.
Vaja läheb
Vaja läheb
2 porgandit
3 mugulsibulat
600 g veisefileed
400 ml vett
soola
pipart
Eelsoojenda ahi 180 kraadini. Pane potti vesi, mina panin umbes 200 ml. Aseta liha potti, maitsesta soola ja pipraga. Hauta liha umbes tunnike. Samal ajal haki porgandid ja sibulad. Kui liha on tund aega ahjus olnud lisa juurde veel natuke vett (umb 200 ml), hakitud porgandid ja sibulad ning vajadusel maitsesta soola-pipraga ja küpseta veel umbes tund aega. Ahjus küpsemine sõltub kindlasti ahjust ja lihatüki suurusest, seetõttu kontrolli aeg-ajalt, et liha üle ei küpseks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar