pühapäev, 6. oktoober 2013

Soojendav kaerahelbepuder banaaniga

Ilmad on jahedamad ja külmkapist võetud üleöö leotatud kaerahelbepuder, vajab vaheldust millegi sooja vastu. Siis tuligi mõttesse, et teeks kaerahelbeputru. Lapsepõlves pole ma suur pudru-sõber olnud, kuid nüüdseks on lood teised ja naudinguga alustan hommikut sooja pudruga.



Ühele
  
35 g täisterakaerahelbeid
190 g vett
0.5 tl riivitud ingverit
0.5 tl kaneeli
pool banaani
rosinaid (minul oli 10 g)

Pane vesi kaneeli ja rosinatega keema. Püreesta kahvliga banaan. Kui vesi keeb lisa segades juurde täisterakaerahelbed. Aeg-ajalt segades lase podiseda umb 5 min, seejärel lisa riivitud ingver ja kahvliga püreestatud banaan. Lase pudrul veel paar minutit podiseda ja sega ning võta tulelt. Lase kaane all haududa 5-10 minutit. Pane puder kaussi, peale mõned banaaniviilud ja naudi. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...